20 Ekim 2009 Salı

Battlefield Heroes

Battlefield Hereos, EA Games'in internet üzerinden bedava olarak dağıttığı, çok oyunculu bir TPS oyunu. En son yayınlanan trailer'ını aşağıda bulabilirsiniz.



Battlefield heroes uzun zamandır internetten bedava olarak dağıtılıyormuş ancak ben henüz gördüm. Aslında oyunu oynama sebebim, ilk olarak ücretsiz olmasıydı, ancak denedikten sonra oyun oldukça zevkli geldi. İlk yüklediğimde uzun bir süre başından kalkamadım.

screen-6-f

Oyundan biraz bahsetmek gerekirse, oyunun kendine göre bir havası var. Grafikler çizgi film stilinde. Oynanış bakımından ilk oynayanlar için biraz kullanışsız gelebilir ama biraz vakit harcadıktan sonra kontrollere alışıyorsunuz. Oynanabilirliği de çok yüksek olmadığını söyleyebilirim. İlk denemelerinizde canınızı biraz sıkılabilir, kontrollere ve oyuna alışmak biraz zaman alıyor.

Oyunu bilgisayarınıza kurmak için https://www.battlefieldheroes.com/playnow adresine gitmeniz gerekiyor. Burada firefox ya da internet explorer kullanıyorsanız sizden bir plug-in kurmanızı istiyor. Bu plugini kurtuktan sonra, adrese yapıcağınız ziyaretlerde, otomatik olarak güncelleştirmeler kontrol edilip oyun başlatılıyor.

1

1 yorum: